ΧΙΙΙ Embu TaiKai Συνδέσμου (&) warrior spirit – Γενικά (Ιουν.2016)

hekoba_taikai_crestΠραγματοποιήθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία το ετήσιο συνέδριο-σεμινάριο (XIII Tai-Kai) του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών το οποίο αποτελεί την κεντρική δραστηριότητα της Οργάνωσης και σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής χρονιάς.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στην έδρα του Συνδέσμου (Αλεξανδρούπολη) και ήταν η 13η συνεχόμενη του Συνδέσμου και 10η συνεχόμενη της Dai Nippon Butoku Kai στην Ελλάδα.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών και οι δράσεις υλοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Ανώτατης Αρχής Πολεμικών Τεχνών της Ιαπωνίας (Dai Nippon Butoku Kai) καθώς και της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα ενώ την υποστήριξη του προσέφερε και ο Κλάδος της DNBK στην Μεγάλη Βρετανία.

Ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα Mr. Masuo Nishibayashi συνοδευόμενος από την σύζυγό του, παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις οι οποίες διήρκεσαν τρεις ημέρες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προβλεπόμενη εθιμοτυπική παρουσίαση-επίδειξη (embu tai-kai) η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης “ΜΙΧ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ” παρουσία όλων των καλεσμένων και των μελών του Συνδέσμου.

Την τελετή χαιρέτησε με προσωπικό μήνυμα ο Πρέσβης της Ιαπωνίας ενώ ειδική επιστολή απέστειλε από την έδρα της Ανώτατης Αρχής Πολεμικών Τεχνών Ιαπωνίας ο Πρόεδρος της Ανώτατης Επιτροπής Δασκάλων και Πρόεδρος της Διεθνούς Διεύθυνσης Hanshi Hiroyuki Tesshin Hamada η οποία αναγνώστηκε από τον επικεφαλής της Οργάνωσης στην Μεγ. Βρετανία Mr. Roger Payne (Hanshi).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *