ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Με μία απλή τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Συνδέσμου ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική περίοδος 2018-2019.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες όλα τα μέλη της Κεντρικής Σχολής, το ΔΣ του Συνδέσμου καθώς και φίλοι και συγγενείς των μαθητών.

Στην σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις του Φορέα αλλά και να ακούσουν τον γενικό σχεδιασμό από τα χείλη του Αντιπροέδρου Δρ. Βασιλείου Απόστολου.

Στο διαδικαστικό μέρος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ενώπιον κοινού, η παραδοσιακή τελετή υπογραφής eimieroku από τους μαθητές που έλαβαν την σχετική προαγωγή και εισήλθαν στην κοινότητα των yudansha.

Ακολούθησε η προαγωγή όλων των εξεταζόμενων όλων των βαθμίδων σύμφωνα με το διαδικαστικό του Συνδέσμου και τις οδηγίες της Ανώτατης Αρχής Πολεμικών Τεχνών Ιαπωνίας (Dai Nippon Butoku Kai).

Στο τεχνικό μέρος παρουσιάστηκαν μικρές επιδείξεις από το παιδικό τμήμα, το τμήμα iaikempo και aiki-jujutsu ενηλίκων.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος είχε την χαρά να τιμήσει μερικά από τα ιδρυτικά μέλη του (και συγχρόνως πρώτους μαθητές) οι οποίοι συνέδραμαν στην έναρξη όλης αυτής της προσπάθειας που ξεκίνησε στο 2002 και συνεχίζεται ακόμα και τώρα.

Στα πλαίσια αυτής της κίνησης τιμήθηκαν οι κύριοι (με αλφαβητική σειρά)

  • Πανταζίδης Αντώνης
  • Σαρβανάκης Ηλίας &
  • Χατζημιχαηλίδης Ιωάννης

Η εκδήλωση έληξε με την αναμνηστική φωτογραφία όλων, ευχές για ένα ξεκούραστο καλοκαίρι και την υπόσχεση για την νέα σεζόν από τον Σεπτέμβριο 2019.

(για το ΔΣ)

Πέτρος Αχυρκίδης

Γεν. Γραμματέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *