Συμμετοχή της Ομάδας Επιδείξεων σε ειδικές εκδηλώσεις της Ιαπωνικής Πρεσβείας

Εκδήλωση στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΙΣ αφιερωμένη στις Ιαπωνικές Πολεμικές Τέχνες

Η Ομάδα Επιδείξεων του Συνδέσμου προσκλήθηκε από την Ιαπωνική Πρεσβεία στην Αθήνα προκειμένου να συμμετέχει στην ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε στις 19 Φεβ 2012 στο αθλητικό κέντρο ΔΑΙΣ (Μαρούσι) με τίτλο: “Ιαπωνικές Πολεμικές Τέχνες – Η Ομορφιά της Τεχνικής και της Φόρμας”.

 

Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν η Πρεσβεία της Ιαπωνίας με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Στην παραπάνω εκδήλωση προσκαλέστηκαν επίσης ομάδες από τις Ελληνικές Ομοσπονδίες Καράτε και Kendo και όλοι μαζί παρουσίασαν στους θεατές το μεγαλύτερο μέρος των Ιαπωνικών BUDO.Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα mr. Toda Hiroshi ενώ παραβρέθηκαν αρκετοί προσκεκλημένοι τόσο από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και του αθλητισμού αλλά και των γραμμάτων.

Εκδήλωση στην οικία του Ιάπωνα Πρέσβη

Στα πλαίσια επίσημου δείπνου που διοργανώθηκε στις 21 Φεβ 2012 στην οικία του Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα με την παρουσία ξένων διπλωματών, αξιωματούχων, και λοιπών προσκεκλημένων από τον επιχειρηματικό χώρο, του αθλητισμού και των γραμμάτων. Στο δείπνο μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν για άλλη μία φορά οι Ιαπωνικές πολεμικές τέχνες προσφέροντας στους παρευρισκόμενους τη δυνατότητα να δουν το βαθύτερο νόημα του budo και πώς αυτό μπορεί να προσαρμοστεί στον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Οι ομάδες που έφεραν εις πέρας την παρουσίαση ήταν από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, την Ελληνική Ομοσπονδία Kendo-iaido και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών. Όλοι οι συμμετέχοντες προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα προσφέροντας την τέλεια αρμονία και ομορφιά του BUDO.