Συμμετοχή της Ειδικής Ομάδας Επιδείξεων του Συνδέσμου ARROW UNIT INTERNATIONAL στο ARNOLD EUROPE CLASSIC 2014

Το ARNOLD SPORTS FESTIVAL διεξάγεται σε ετήσια βάση ανελλιπώς από το 1989 έως σήμερα και είναι αφιερωμένο στον κόσμο του δυναμικού αθλητισμού και ειδικότερα στο bodybuilding, fitness, action sports, martial arts, κα.

Το event διοργανώνεται τόσο στις ΗΠΑ (Ohio, Columbia) όσο και στην ΕΥΡΩΠΗ (Μαδρίτη, Ισπανία) καθώς επίσης και στην Λατινική Αμερική με το Arnold Sports Festival Brazil το οποίο λαμβάνει χώρα στο Ρίο (Βραζιλία).

Εμπνευστής όλης της διοργάνωσης ήταν ο πασίγνωστoς bodybuilder και ηθοποιός του Hollywood Mr. Arnold Schwarzenegger.

Το ARNOLD SPORTS FESTIVAL έχει χαρακτηριστεί από τον χώρο των ΜΜΕ ως ένα εκ των πλέον σημαντικών αθλητικών γεγονότων με διαρκώς αυξανόμενη δυναμική τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη.

Κεντρικό ρόλο (όπως είναι φυσικό) έχει ο χώρος του bodybuilding και fitness γενικότερα. Παράλληλα όμως έχουν αναπτυχθεί έντονα δράσεις που σχετίζονται με τον χώρο των δυναμικών αθλημάτων και όχι μόνο

(η επίσημη ιστοσελίδα του ARNOLD SPORTS FESTIVAL):  http://arnoldsportsfestival.com/

Όλες οι δράσεις εξελίσσονται σε ένα «σπονδυλωτό» πρόγραμμα διάρκειας δύο (2) ημερών με αποκορύφωμα τους μεγάλους τελικούς οι οποίοι διεξάγονται στην κεντρική σάλα του Palacio De Cristal το τελευταίο βράδυ πλαισιωμένοι από ένα μοναδικό τηλεοπτικό show.

Πολεμικές Τέχνες/ Μαχητικά αθλήματα

Οι δραστηριότητες των πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων διαμορφώνουν μία ξεχωριστή ενότητα στην οποία οι διοργανωτές δίνουν πολύ μεγάλη βάση τα τελευταία χρόνια. Αποστολές από όλη την Ευρώπη οι οποίες αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος των μαχητικών αθλημάτων αλλά και πολεμικές τέχνες συμμετέχουν σε ένα μοναδικό διαγωνιστικό, εκπαιδευτικό, show festival που συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των θεατών, επισκεπτών και αντιπροσώπων.

Κατά τη διάρκεια αυτού του 2-ημέρου λαμβάνουν χώρα παρουσιάσεις στα κατάλληλα περίπτερα του εκθεσιακού χώρου, συνεντεύξεις σε τηλεόραση, internet media, περιοδικά, κλπ ενώ διάφορα happenings και events συμπληρώνουν το παζλ των δραστηριοτήτων.
Εντός του Palacio De Cristal διαμορφώνονται τρία (3) επίπεδα μέσα στα οποία εκτός των διαφόρων αθλητικών δράσεων όλοι οι σπόνσορες/χορηγοί/υποστηρικτές του event εκθέτουν σε ειδικά περίπτερα.

Το event επισκέπτονται άνθρωποι από τον χώρο των αθλημάτων που παρουσιάζονται αλλά και από τον ευρύτερο χώρο της δυναμικής άθλησης, των προϊόντων υποστήριξης/εξοπλισμού/ένδυσης, των εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής, ΜΜΕ, αλλά και πλήθος άλλων εταιρειών οι οποίες συνδέονται με τον έναν ή άλλο τρόπο με το κεντρικό concept του event.

Τέλος δεν μπορεί να μην αναφερθεί και το πλήθος κόσμου οι οποίοι ως απλοί θεατές προσέρχονται στις εγκαταστάσεις για να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία.

(η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης ARNOLD FIGHTERS) www.arnoldfighters.com 

 

Ελληνική παρουσία από τον χώρο των πολεμικών τεχνών στο φεστιβάλ;……

Ναι, κι όμως για πρώτη φορά Ελληνική παρουσία από τον χώρο των πολεμικών τεχνών….Ύστερα από μία σειρά επαφών της Τεχνικής διεύθυνσης του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών με τους διοργανωτές του event οι οποίες απέβλεπαν στην ενημέρωση για το έργο μας και τις παρουσίες μας σε άλλα festival με διεθνές κύρος, η ομάδα επιδείξεων Arrow Unit International συμμετείχε στο ARNOLD EUROPE CLASSIC 2014.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του event η arrow παρουσίασε σειρά επιδείξεων στα διάφορα stage ενώ παράλληλα παραχώρησε συνεντεύξεις σε περιοδικά και ΜΜΕ της Μαδρίτης.