Σεμινάριο Daito-Ryu Aiki-Jujutsu στην ΑΘΗΝΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο παρουσίασης DaitoRyu AikiJujutsu στην ΑΘΗΝΑ από 16 έως 18 Οκτωβρίου 2015. 

Η διοργάνωση ανήκε στον αθλητικό σύλλογο Korean Martial Arts Gym (KMAG) στο Χαλάνδρι με την υποστήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών και της Ελληνικής Διευθύνσεως της Dai Nippon Butoku Kai.

photo-gfx (1 of 79)Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου έγινε μία εκτενής αναφορά και παρουσίαση στην παραδοσιακή Ιαπωνική πολεμική τέχνη του Daito-Ryu Aiki-jujutsu και στα σημεία που συνθέτουν την πολύπλοκη αυτή διδασκαλία ενώ στη συνέχεια οι μεν αρχάριοι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν θεμελιώδη αντικείμενα της τέχνης οι δε προχωρημένοι/δάσκαλοι/εκπαιδευτές άλλων συστημάτων και δυναμικών αθλημάτων παρέλαβαν ύλη της Περιόδου-1/Φάσης-Γ/Επιπέδου-1 (υποψήφιοι Yudansha- shodan).

Οι εντυπώσεις όλων (εκπαιδευτών/εκπαιδευομένων/επισκεπτών/διοργανωτών) ήταν άριστες και ο Σύνδεσμος εκτιμά ότι επετεύχθησαν όλοι οι στόχοι του σεμιναρίου.

Η κίνηση αυτή προγραμματίζεται ήδη να διοργανωθεί και πάλι στο εγγύς μέλλον με σκοπό οι εκπαιδευόμενοι να καλύψουν ταχέως και με τη σωστή σειρά και εκπαίδευση την απαιτούμενη ύλη των κατευθύνσεων της Ανώτατης Αρχής Πολεμικών Τεχνών της Ιαπωνίας (Dai Nippon Butoku Kai) και να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στις προβλεπόμενες εξετάσεις για απονομή βαθμού Yudansha στο Daito-Ryu Aiki-jujutsu.

Τις εκπαιδεύσεις έφερε εις πέρας ο Τεχνικός Διευθυντής του Συνδέσμου και συντονιστής της Dai Nippon Butoku Kai στην Ελλάδα κ. Καρυπίδης Κων/νος (shihan/ 6 dan) ενώ έλαβαν μέρος μέλη του Συνδέσμου από την Ν. Πέραμο-Αττικής, τον Βόλο αλλά και από άλλες πολεμικές τέχνες όπως Hapkido, Taekwondo, karate, jujutsu από Χαλάνδρι, Αθήνα, Αγρίνιο, κα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επόμενο εκπαιδευτικό σεμινάριο επικοινωνήστε με τον Σύνδεσμο στο info@hekoba.org ή hekoba@gmail.com