Σεμινάριο Aiki-Jujutsu στη Νέα Πέραμο Αττικής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το προγραμματισμένο σεμινάριο aikijujutsu στην έδρα της Σχολής Ν. Περάμου- Αττικής το οποίο έλαβε χώρα στις 25 & 26 Οκτ. 2013.

Οι δραστηριότητες του σεμιναρίου περιλάμβαναν διδασκαλία aikijujutsu σε παιδικό τμήμα καθώς και σε τμήμα ενηλίκων ενώ επίσης παράλληλα διδάχθηκαν αντικείμενα γυναικείας αυτοάμυνας σε ειδικό τμήμα το οποίο συγκροτήθηκε για τις ανάγκες του σεμιναρίου.

Πριν την έναρξη των εκπαιδεύσεων διοργανώθηκε ενημέρωση τύπου η οποία έλαβε χώρα στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου. Στην ενημέρωση τύπου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΑΣ Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών κ. ΚΟΥΓΙΑΣ Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος κ. ΚΟΤΤΑΣ Βασίλειος η υπεύθυνη εκπαιδεύσεων του Συλλόγου και εκπρόσωπος του Συνδέσμου στην περιοχή κα. ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ Κατερίνα και ο Τεχνικός Επικεφαλής του Συνδέσμου κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Κων/νος.

Το σεμινάριο διήρκεσε δύο (2) ημέρες συμπληρώνοντας ένα σύνολο δέκα (10) ωρών εκπαιδεύσεως στις οποίες καλύφθηκε ένα μέρος από βασικές αρχές του Daito-Ryu. Οι δραστηριότητες ολοκληρώθηκαν με την επίδοση αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους εκπαιδευτές όσο και στους αθλητές, γονείς, και ΔΣ ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φορά όπου αναμένονται πολλές περισσότερες δράσεις.