10ο ετήσιο Enbu Tai-Kai (Αλεξ/πολη, 2013)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο τακτικό Enbu Tai-Kai του Συνδέσμου το οποίο είχε την επωνυμία “ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”. Το σεμινάριο διεξήχθη στις 28-29 & 30 Ιουνίου 2013 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΗΜΟΥ Αλεξανδρούπολης.

Στη διοργάνωση έλαβε μέρος το σύνολο των συνεργαζόμενων σχολών/συλλόγων καθώς επίσης και μεμονωμένοι αθλητές διαφόρων πολεμικών τεχνών/μαχητικών αθλημάτων από όλη τη χώρα.

Πραγματοποιήθηκαν εκπαιδεύσεις στο aikijujutsu/Daito-Ryu/DNBK, iai-suemonogiri-kenpo/Enshin-Ryu καθώς επίσης και στο αγωνιστικό nunchaku.

Παράλληλα ο συνεργάτης του Συνδέσμου επί θεμάτων judo κ. Γκίτσας Θεόφιλος (Renshi/5 dan- Επικεφαλής κλάδου judo της DNBK/Ελλάδος) δίδαξε αντικείμενα παραδοσιακού judo σε όλους τους συμμετέχοντες.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις από το σύνολο των συμμετεχόντων σχολών ενώ την τελευταία ημέρα το κοινό παρακολούθησε την παρουσίαση της Ομάδας Επιδείξεων του Συνδέσμου Arrow Demo Team.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τη διοργάνωση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά του πρωταθλήματος αγωνιστικού  νούντσακου (nunchaku kumite)

Η διοργάνωση σηματοδότησε το τέλος της εκπαιδευτικής χρονιάς 2012-2013 και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο Enbu Tai-Kai όπου και θα παραβρεθούν μεταξύ άλλων και ξένες αποστολές από Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, κα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *