Επίσημη κατοχύρωση του 5ου Παγκόσμιου Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ αναγνώρισε και επισήμως αποστέλλοντας το2013-05-22 22.02.30 - Αντίγραφο προβλεπόμενο πτυχίο και τις αντίστοιχες βεβαιώσεις, το ρεκόρ που σημειώθηκε στις 25 Νοε 2012.

Σε ειδική εκδήλωση λοιπόν που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο ΛΙΝΤΟ του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κρήτης με διοργανωτή τον Πανελλήνιο Οδηγό Πολεμικών Τεχνών  μεταξύ των επιδείξεων του μεγαλύτερου μέρους των σχολών πολεμικών τεχνών της πόλης πραγματοποιήθηκε και η προσπάθεια για την κατάρριψη ενός Νέου Παγκόσμιου Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ.

Το Νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ πλέον ανήκει στον Τεχνικό Διευθυντή του Συνδέσμου κ. Καρυπίδη και έχει τίτλο “τα 10 γρηγορότερα -ολοκληρωμένα- κοψίματα σπαθιού katana” και ο χρόνος που επιτεύχθηκε ήταν 42,02 δευτερόλεπτα.

(Παρατηρήσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό ΓΚΙΝΕΣ): Προκειμένου κάθε εκτέλεση κοψίματος να θεωρείται πετυχημένη και να προστίθεται στο σύνολο έπρεπε κάθε φορά το σπαθί να εξέρχεται από τη θήκη , να εκτελεί τέλεια το κόψιμο του στόχου ο οποίος είχε συγκεκριμένη σύνθεση υλικού και διάμετρο και στη συνέχεια να επιστρέφει πλήρως στη θήκη προκειμένου να ξεκινήσει η νέα προσπάθεια.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ειδικό αντίγραφο του πτυχίου του νέου ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ εκδόθηκε από τον Οργανισμό για την Ιαπωνική Πρεσβεία στην ΑΘΗΝΑ. Το πτυχίο παρέδωσε στον Επιτετραμμένο της Πρεσβείας κ. Susumu Ueda αυτοπροσώπως ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημητριάδης Ευάγγελος.