Εκδήλωση πολεμικών τεχνών & κατάρριψη Guinness World Record (Ηράκλειο, Κρήτης/ Νοε.2012)

official_posterΟ Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών διοργάνωσε στις 25 Νοε 2012 στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στις πολεμικές τέχνες. Στην επίδειξη η οποία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο ΛΙΝΤΟ, έλαβαν μέρος σχολές και σύλλογοι πολεμικών τεχνών της πόλης δίνοντας έτσι στους θεατές την ευκαιρία να πάρουν “μία γεύση” από τη κάθε πολεμική τέχνη και να θαυμάσουν το δυναμισμό, την αρμονία, την κίνηση, την ακρίβεια και τις ικανότητες που μπορεί να κρύβει το ανθρώπινο σώμα.

Μία αθλητική γιορτή η οποία προήγαγε τον αθλητισμό ως έκφραση της πολιτιστικής προσέγγισης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης η διοργανώτρια αρχή προσκάλεσε την Ομάδα Επιδείξεων του Συνδέσμου (Arrow Unit International) να λάβει μέρος παρουσιάζοντας τις πολεμικές τέχνες του Aiki-Jujutsu & iai-kempo ενώ ο Τεχνικός Διευθυντής του Συνδέσμου επιχείρησε ενώπιον του κοινού την κατάρριψη ενός νέου Παγκόσμιου Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ από το χώρο των πολεμικών τεχνών.

Το νέο ρεκόρ είχε τον τίτλο “τα γρηγορότερα 10 τραβήγματα/κοψίματα σπαθιού πολεμικών τεχνών” και επιχειρήθηκε με την άδεια του Παγκόσμιου Οργανισμού ΓΚΙΝΕΣ ο οποίος ενημερώθηκε με κάθε λεπτομέρεια σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία και έδωσε τη σχετική εξουσιοδότηση για την πραγματοποίηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες/διευκρινήσεις μπορείτε να λάβετε από τον διοργανωτή της εκδήλωσης (Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών)