ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η περυσινή διοργάνωση για την κατάρριψη του Παγκόσμιου Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ με τον τίτλο “οι περισσότερες ανατροπές πολεμικών τεχνών εναντίον πολλαπλών αντιπάλων σε ένα λεπτό” ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών σε συντονισμό με τον Παγκόσμιο Οργανισμό ΓΚΙΝΕΣ (Λονδίνο), διοργάνωσε και εφέτος μία ειδική εκδήλωση  αφιερωμένη στις παραδοσιακές Ιαπωνικές πολεμικές τέχνες στα πλαίσια της οποίας καταρρίφτηκαν 3 παγκόσμια ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ από τον χώρο των πολεμικών τεχνών.

Να αναφέρουμε ότι το περυσινό Παγκόσμιο ρεκόρ ήταν το 1ο Παγκόσμιο ρεκόρ που σημειώθηκε από Έλληνα στο χώρο των πολεμικών τεχνών, ψηφίστηκε στα 7 καλύτερα Παγκόσμια ρεκόρ της χρονιάς που πέρασε (μέσα από διαδικασία ψηφοφορίας από επιτροπή δημοσιογράφων/αθλητικογράφων και κοινού σε τηλεοπτικό πρόγραμμα του Βρετανικού σταθμού SKY1), ενώ συγκαταλέγεται στα 10 παγκόσμια ρεκόρ που έγιναν ποτέ με τόσο μεγάλη διαφορά του προηγούμενου από το επόμενο.

Στις 14 Απρ 2011 προηγήθηκε ενημέρωση τύπου στο ξενοδοχείο Thraki Palace με την παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ όπου η διοργανώτρια εταιρεία Target Pro Project (με τον κ. Γραμματίκη Θωμά) ο Τεχνικός Επικεφαλής του Συνδέσμου (κ. Καρυπίδης) αλλά και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού ΔΗΜΟΥ Αλεξανδρούπολης (κ. Βραχιόλογλου Στέλιος) και ο εξωτερικός συνεργάτης του Οργανισμού ΓΚΙΝΕΣ στο συγκεκριμένο event (κ. Θεοδώρου) παρείχαν όλες εκείνες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το αθλητικό γεγονός του Μαΐου.

Στη φετινή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης με την παρουσία Κριτή από τον Παγκόσμιο Οργανισμό GUINNESS αλλά και πολλών άλλων επισήμων όπως ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και πλήθος κόσμου, καταρρίφθηκαν 3 Παγκόσμια Ρεκόρ.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η όλη εκδήλωση πλαισιώθηκε από επιδείξεις παραδοσιακού Ιαπωνικού budo οι οποίες περιλάμβαναν aiki-jujutsu, iai-kempo, iai-jutsu, nunchaku & kobudo. Οι επιδείξεις προετοιμάστηκαν και παρουσιάστηκαν από αθλητές των συλλόγων Αλεξ/πολης, Κομοτηνής και Διδυμοτείχου.